all-Robusta

all-Robusta

 

Unii amatori prefera cafea cu tupeu si caracter, asta e despre campioana Robusta care are de doua ori mai multa cafeina decat cafeaua larg cunoscuta Arabica, cca 2,6% – 2,8%.

Cu toate ca Robusta nu este atat de populara ca sora ei mai mare Arabica, ea este folosita ca o baza excelenta in amestecurile de espresso, cappuccino si alte specialitati din lapte. asta permite o savoare completa multumit corpului plin si post-gustului lung al Robustei.

Cafeaua aduce un gust amarui cu note usoare de lemn si tutun, uneori cu nuante de ciocolata. Deseori se combina cu Arabica
in asa amestecuri ca Linia Bar si Linia Vending pentru a scadea aciditatea Arabicii curate si a ridica nivelul corpului al cafelei.

 

In meniul nostru gasiti cafea 100 % Robusta care difera intre ele dupa asa criterii ca metoda si durata de prajire, originea materiei prime si stilul producatorului de a praji cafeaua.

 

Gust si aroma:

Note de ciocolată, completate de crema catifelată și cu consistență groasă

Corp plin și gust neted, aciditatea lipsește

Bogata in aroma si tare eleganta, cu nuante de fructe și lemn


Nu sunt produse în această categorie.