www.coffeeshop.md   Date: 05.12.2021

Althaus Sweet November Fructe și Scorțișoară 250 g

  • Producător: Althaus
  • Cod produs: 250-V-ASN
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 269,00Lei

  • Fără TVA: 224,17Lei
image


Althaus Sweet November este un ceai revigorant și incredibil de aromat, gustul căruia amintește de atmosfera sărbătorilor de iarnă datorită aromei de fructe și scorțișoară - o combinație clasică, des utilizată în această perioadă.

Gustul ușor picant al scorțișoarei este urmat de postgustul dulciu al bucăților de măr și rooibos african, pe fonul aromei fine de migdale.

Acest ceai energizează, tonifică și mărește capacitatea de muncă datorită mulțimei de vitamine și oligoelemente (microelemente), iar scorțișoara transformă zahărul din sânge în energie.


Ingrediente: Hibiscus, bucăți de măr, coajă de măceșe, rooibos*, bucăți de migdale, scorțișoară, aromă.


Atenție! Poate conține potențiali alergeni: nuci.


Temperatura optimă pentru prepararea ceaiului Sweet November - 85-100 ° C, timp de 4-5 minute, în ceainic cu volumul de 400 ml.


* Rooibos este un arbust cultivat pe podișurile din Africa de Sud, frunzele sale sunt lungi și verzi, dar trecând printr-un proces de fermentație devin roșii, iar gustul - dulce-intens. Rooibos este o plantă bogată în vitamine și antioxindanți cu multiple beneficii pentru organismul uman.



Rooibos - imagine (sursă liberă)

Caracteristici
Compoziție Hibiscus, bucăți de măr, coajă de măceșe, rooibos, bucăți de migdale, scorțișoară
Aromă Picantă, ușor dulce
Procesare Aromatizat natural
Metoda de preparare Infuzare, timp de 4-6 minute, într-un ceainic volum 400 ml
Note Fructe, scorțișoară
Temperatura infuzării 85-100 °C
Țara producătorului Germania
Ambalaj
Greutatea 250 g

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Octombrie

Aceasta oferta a fost generata automat de pe site-ul www.coffeeshop.md
Toate drepturile sunt protejate de legea LEGE Nr. 284 din 22.07.2004 privind comerţul electronic.